Despre mine

Ea e comună și totuși deosebită..Se iubește și se urăște în același timp. Știe să mintă cinstit. Urăște florile de culoare albă și nu poate plînge niciodată cu adevărat. Aproape că nu doarme. Ea își petrecere ore în șir visînd și totuși e conștientă că trebuie să se trezească la realitate. Ea nu-i egoistă, trăiește cu iluzii, e prea naivă, iubește poveștile și mereu e cu zîmbetul pe buze, dar nu și cînd e singură..Îi place să vorbească necenzurat, să-și ceară scuze în miez de noapte.

Veselă pînă la neputință, iubește viața. Ea simte cînd vîntul de vară îi mîngîie buzele, ochii, picioarele desculțe. Ea îl poartă pe EL în gînd, cel care o va iubi cu adevărat. Ea e naivă, dar totuși deșteaptă. Ea e modestă, dar poate fi și vulgară.

Ea nu iartă trădarea, minciuna…și dacă hotărăște să plece, pleacă pentru totdeauna. Ea e înger cu cei pe care îi iubește. Ea e diferită, de la ea poți obține orice, dar nu mai mult decît meriți. Ea mereu a obținut ce și-a dorit. De ea se tem cei slabi. Ea știe să înebunească bărbații, dar nu va fi niciodată fericită cu ei. Mereu are pe cineva în telefon cu care ar putea, dar nu vrea.

Îi place să stea pe prevaz, cu fereastra deschisă, cu sticla într-o mînă și cu ochii spre cer.   Ea așteaptă să cadă o stea și știe că neapărat va fi iubită. Ea va fi pentru cineva cea mai mare bucurie, deoarece poate iubi… cu adevărat..din toată inima.

Ea e comună și totuși deosebită. Eu o cunosc, deoarece o văd în fiece zi..în oglindă.

2 comentarii

2 gânduri despre „Despre mine

Lasă un comentariu